Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΣΥ.Κ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. -2024

 



  Την Κυριακή,  11 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Τέσσερις Εποχές» στο Μύτικα Πρέβεζας, μέσα σε φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον,  η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου μας

  


Είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παρευρίσκονται, πέραν της πολυάριθμης παρουσίας των μελών του Συνδέσμου,  ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. κ. Ευάγγελος Λιόλιος , η Πρόεδρος του Σ.Κ.Κ.Α. κα Τάνια Μερίκα , ο Γ. Γραμματέας του ΣΚΚΑ κ. Τάσος Αναστασόπουλος , το μέλος της Κ.Ε.Δ.  Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ..Ε κα. Γεωργία – Μαρία Τζαμάκου καθώς και φίλοι του ΣΥ.Κ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. .



Ο πρόεδρος του Συνδέσμου μας κ. Λάζαρος Καλδάνης , αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους κριτές για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με υγεία, προσωπική ευτυχία και δημιουργικότητα, τονίζοντας ότι ο ΣΥΚΚΑΒΔΕ μέσα από την ενότητα,  τον αλληλοσεβασμό, τη συνoxή και μέσα από τις επιμορφώσεις θα συνεχίσει δυναμικά το έργο του και τις προσπάθειες καθιέρωσής του στο χώρο του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης ΒΔ Ελλάδος, αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες που προέκυψαν  στη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. κ. Ευάγγελου Λιόλιου , ο οποίος αφού μας ευχαρίστησε για την πρόσκληση, τόνισε τη μαγική λέξη «ΣΕΒΑΣΜΟΣ». Μια λέξη που πρέπει να καθοδηγεί τον κάθε έναν. Συνεχίζοντας διευκρίνισε ότι ο ρόλος των κριτών είναι εξίσου σημαντικός με το ρόλο των διαιτητών, όπως σημαντική και απαραίτητη είναι η εκπαίδευση μας και η ύπαρξη του συνδέσμου. Επισήμανε ότι τα τελευταία δύο χρόνια, βάσει στατιστικής, το μπάσκετ απογειώνεται σε όλα τα επίπεδα. Ο αγώνας δίνεται για την επόμενη γενιά, ώστε να μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη και την «τρέλα» για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το μπάσκετ. Κλείνοντας, ο Πρόεδρος, υποσχέθηκε ότι ο ίδιος θα είναι δίπλα μας- κοντά μας σ΄ αυτήν τη συλλογική προσπάθεια. 

 Τέλος, απηύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρος του Σ.Κ.Κ.Α. κα Τάνια Μερίκα τονίζοντας ότι είναι σημαντικό στην κοπή της πίττας των κριτών να παρίσταται ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Είναι η πρώτη φορά στη διάρκεια των  τελευταίων τριαντατριών ετών που κάτι τέτοιο έχει συμβεί. Είναι η αναγνώριση των κριτών και του έργου τους, «στα μάτια» της Ομοσπονδίας. Συνεχίζοντας είπε ότι περάσαμε από συμπληγάδες, δίνοντας δείγματα γραφής, δείχνοντας σε όλους ότι αυτό που κάνουμε γίνεται από αγάπη και μεράκι. Κλείνοντας την ομιλία της η κ. Μερίκα ευχήθηκε το εξής : « όλοι εμείς, στην πτήση που μας έβαλε ο Πρόεδρος, μαζί με όλο το ελληνικό μπάσκετ, μπορούμε να απογειωθούμε ώστε να αγγίξουμε το υψηλότερο σημείο»

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας  και την απονομή πλακετών στον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ. Ευάγγελο Λιόλιο και στην Πρόεδρο του Σ.Κ.Κ.Α. κα Τάνια Μερίκα.  Ακολούθησε γεύμα σε ευχάριστο, συναδελφικό κλίμα. 





Τα φλουριά της πίτας κέρδισαν οι κύριοι :

Ø  Χρήστος Ούστογλου, με δώρο : ένα τριήμερο στο  ξενοδοχείο «9Queens» στην Αιδηψό

Ø  Νίκος Μπακογιώργος με δώρο : ένα διήμερο στην Πάργα στο Enjoy Lichnos στην Πάργα 

Ø  Νικόλαος Καραμάνης με δώρο : ένα διήμερο στον «Ξενώνα του Νικόλα» στα Ζαγοροχώρια και

Ø  Ιωάννης Πάππος με δώρο : μια δωροεπιταγή αξίας 50€ από την Athlos-sports.

 

Αξίζει να επισημανθεί ότι για τους κριτές που δεν παρευρεθήκαν στην εκδήλωση, επειδή ήταν ορισμένοι σε παιχνίδια, έγινε κλήρωση για μία δωρεάν συνδρομή για την νέα αγωνιστική περίοδο, την οποία κέρδισε η κριτής κα Ειρήνη Αρακλειώτη

 

Ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική τους χορηγία :

v  το Ζαχαροπλαστείο «Μάντζιος»,  για τη βασιλόπιτα

v  το ξενοδοχείο «9Queens»  στα Λουτρά Αιδηψού, για την τριήμερη διαμονή δύο ατόμων

v  το  «Enjoy Lichnos» στο Λύχνος Πάργας , για τη διήμερη διαμονή δύο ατόμων

v  τον «Ξενώνα του Νικόλα» στα Ζαγοροχώρια, για τη διήμερη διαμονή δύο ατόμων

v  την  «Athlos-sports», για τη δωροεπιταγή



Από το Blogger.